După înghețata cu prosecco și cea cu vin, Häagen-Dazs duce totul la un nivel superior și lansează o linie întreagă de înghețată cu alcool. Știm, știm, primul gând care îți vine în minte este: câte un shot din fiecare, vă rog! Pardon, câte o cupă!

Häagen-Dazs Spirits este noua colecție de arome de înghețată pe care ne dorim să le vedem cât mai curând și în magazinele de la noi. Deocamdată, noile arome au fost lansate doar în Canada, dar sunt șanse să intre și pe piețele din alte țări.

5 arome irezistibile & amețitoare

Nu trebuie să-ți placă neapărat alcoolul ca să vrei să le încerci. Sunt cinci arome: rom cu vanilie și caramel, irish cream cu cafea și biscuite, rom cu turtă dulce, votcă cu plăcintă de lămâie și whiskey cu trufe de ciocolată. Deja îți plouă în gură, nu-i așa? Stai liniștit, nu ești singurul.

În cazul în care nu prea ești rezistent la alcool, stai liniștit: nu ai cum să te îmbeți de la ele. Conțin sub 1% alcool propriu-zis, conform producătorului, așa că sunt safe de consumat în orice cantitate și chiar și de către minori.

Cei care le-au încercat deja și au scris pe rețelele de socializare despre noile gusturi confirmă că noile înghețate sunt ”the shit”. Ce dacă vine iarna, înghețata e bună în orice anotimp și orice combinație! Gândește-te doar la un milkshake cu înghețată de irish cream, o cupă de înghețată cu votcă și lămâie, deasupra unui crumble abia scos din cuptor sau o cupă cu whiskey și ciocolată, alături de o prăjitură de vanilie. Sau, de ce nu, o cutie întreagă de înghețată, doar pentru tine, în timp ce te uiți la un episod din serialul preferat.

Ți-am făcut poftă? Știm cum e... Häagen-Dazs, hai cu noile înghețate și în România!