Fructe de mare si peste
Fructele de mare si pestele contin cea mai importanta cantitate de arginina. intre acestea, somonul este cea mai buna varianta.

Carnea
Pe langa proteine, carnea contine si o cantitate insemnata de arginina. Toate tipurile de carne contin arginina, dar de departe cea mai importanta sursa este ficatul.

Ouale
Contin din belsug acest aminoacid si nu numai. Sunt o adevarata sursa de proteine si de minerale, printre cele mai sanatoase.

Ciocolata
Mai precis, pudra de cacao, ciocolata si chiar ciocolata calda.

Legumele
Legumele precum spanacul, ceapa, soia, ardeii, usturoiul si ciupercile contin o cantiate considerabila de arginina.

Fructele
Sunt o alta sursa importanta de arginina. Fructele care contin cele mai mari cantitati de arginina sunt avocado, grapefruit, kiwi, strugurii si capsiunile, pepenele rosu.

Nuci, migdale, arahide
Alunele, migdalele, fisticul, arahidele, untul de arahide contin o cantitate importanta de arginina. Acestea contin acizi esentiali omega3, acizi care ajuta la mentinerea unei pieli sanatoase, a parului si a unghiilor.

Cereale
Painea si pastele din faina integrala de buna calitate sunt foarte bogate in acest aminoacid.