Șuncă Serrano

O poți folosi într-o mulțime de combinații, de la aperitive, la paste, pizza, la micul dejun, cu brânzeturi și fructe sau simplă.

Preț: 15.99 lei (240g)

Mini salam Chorizo și Fuet

Dacă ai mâncat vreodată un mic dejun sau o gustare tipic spaniolă, știi că nu lipsește salamul chorizo, uscat și aromat. Varianta mini îl face perfect atât pentru aperitive și gustări rapide, cât și în omletă, cartofi, paste sau tocănițe.

Preț: 4.99 lei (80g)

Creveți cu sparanghel

Combinație perfectă pentru o cină light, dar sofisticată, în același timp. Este un fel e mâncare care te duce cu gândul direct la o cină pe o terasă spaniolă, într-o seară caldă de vară. Găsiți instrucțiunile de gătire pe pachet.

Preț: 10.99 lei (400g)

Bruschete cu roșii și oregano/ usturoi și pătrunjel

Le puteți savura alături de o supă cremă, un sos consistent sau ca gustare, lângă un pahar de vin rece.

Preț: 4.99 lei (160g)

Sos Aioli

Ce-ar fi o mâncare tipic spaniolă fără puțin usturoi? Găsiți sos aioli în trei variante: simplu, cu ardei iute și cu plante aromatice. Ideal în combinații cu grătar, fripturi sau cartofi.

Preț: 4.99 lei (175g)

Sangria

Ce-ar fi o masă gustoasă fără o băutură pe măsură? Săptămâna aceasta, găsești cea mai spaniolă băutură spaniolă, dar și o selecție de vinuri iberice, atât seci, cât și dulci, și bere blondă.

Preț: 14.99 lei (1.5l) - pentru Sangria
Între 9.99 lei și 49.99 lei sticla de vin.

Înghețată Dulce de Leche

În sfârșit, am ajuns la desert. Este partea cea mai dulce dintr-o masă, iar înghețata este un desert pe care aproape nimeni nu îl poate refuza.

Dulce de Leche este o aromă fină și dulce, nu atât de comună, așa că merită să o încercați. E perfectă și simplă, dar și în combinație cu fructe, crumble sau biscuiți.

Preț: 11.99 lei (500 ml)