Iata numai cateva dintre modificarile pe care corpul tau e va resimti odata ce incepi sa consumi acest aiment.

Chlorella detoxifica organismul de metale grele

Daca ai plombe cu mercur, ai fost vaccinuri, mananci peste in mod regulat, ai fost expus la radiatii, s-ar putea sa ai metale grele, ascunse in corpul tau. Este important pentru starea generala de sanatate sa-ti cureti organismul de toxine si metale grele. Unul dintre beneficiile pentru sanatate ale Chlorella este ca se infasoara in jurul toxinelor cum ar fi plumb, cadmiu, mercur si uraniu, si le impiedica sa fie resorbite.

Inlatura efectele radioterapiei si chimioterapiei

Radioterapia si chimioterapia sunt cele mai comune forme de tratament a cancerului de azi. A fost dovedit ca nivelul ridicat de clorofila din Chlorella protejeaza organismul impotriva radiatiilor si indeparteaza particulele radioactive din organism.

Chlorella sprijina sistemul imunitar

Cercetari publicate in 2012 in Nutrition Journal au concluzionat ca, dupa 8 saptamani de consum de Chlorella, activitatea celulelor NK s-a imbunatatit. Cercetatorii de la Universitatea Yonsei din Seul Coreea au studiat persoanele sanatoase si raspunsul sistemului lor imunitar la suplimente cu Chlorella. Rezultatele au aratat ca Chlorella sprijina sistemul imunitar si ajuta la activitatea celulelor "natural killer".

Chlorella ajuta la pierderea in greutate

Pierderea in greutate este dificila, mai ales dupa o anumita varsta. Intr-un studiu publicat in Journal of Medicinal alimentar, cercetatorii au aratat ca "aportul de Chlorella a micsorat considerabil procentul de grasime, colesterolul si nivelul glucozei din sange".

Chlorella ajuta la reglarea hormonilor, a metabolismului, imbunatateste circulatia si creste nivelul de energie.

De asemenea, ajuta la reducerea tesutului adipos din organism, si elimina toxinele stocate.

Te face sa arati mai tanara

Cercetarile continua sa dezvaluie faptul ca Chlorella poate incetini procesul de imbatranire. Un studiu publicat in revista Clinical Laboratory a relevat faptul ca Chlorella reduce semnificativ stresul oxidativ, care poate fi cauzat de poluare, stres si o dieta saraca.

Motivul pentru care Chlorella este atat de eficienta este acela ca mareste in mod natural nivelurile de vitamina A sivitamina C din organism, care elimina radicalii liberi si protejeaza celulele.

Prin consumul de doar 1 lingurita pe zi, puteti vedea rezultatele in mai putin de 2 saptamani.

Lupta impotriva cancerului

Se crede ca toate corpurile umane, la un moment dat, dezvolta celulele canceroase. Un sistem imunitar care functioneaza corect are capacitatea de a ataca si distruge aceste celule, inainte de a avea posibilitatea sa creeze cancer.

Un studiu medical recent a constatat ca Chlorella ajuta la lupta impotriva cancerului in mai multe moduri.

In primul rand, atunci cand este luat preventiv, intareste sistemul imunitar, astfel incat corpul nostru raspunde in mod corespunzator.

In al doilea rand, pentru ca elimina metalele grele si toxinele din corpul nostru, este mai putin probabil sa dezvoltam forme de cancer bazate pe mediul inconjurator.

In al treilea rand, studiile au aratat ca, in cazul persoanelor diagnosticate cu cancer, Chlorella sporeste actiunea celulelor T care ajuta la lupta impotriva celulelor anormale.

Reduce cantitatea de zahar si colesterol din sange

Diabetul zaharat de tip 2 si colesterolul ridicat sunt doua dintre afectiunile cronice grave cu care se confrunta multi oameni in zilele noastre. Ani intregi de alimentatie necorespunzatoare, stresul si lipsa de somn au facut ca multi oamnei sa aiba unul sau ambele dintre aceste diagnostice.

Intr-un studiu publicat in Journal of Medicinal Food, cercetatorii au descoperit ca doze de 8.000 mg de Chlorella pe zi (divizata in 2 doze), ajuta la scaderea nivelurilor de colesterol si glucoza din sange.
Cercetatorii au observat mai intai o scadere a nivelului de colesterol, iar apoi imbunatatirea glicemiei.