1. Functioneza ca si antioxidant
Prin utilizarea uleiului esential de grapefruit poti reduce sansele de a te imbolnavi. Acest ulei esential este plin de antioxidanti, in primul rand vitamina C, care pot ajuta la protejarea impotriva germenilor.

2. E un remediu impotriva mahmurelii
Se crede ca uleiul esential de grapefruit este un remediu impotriva mahmurelii. Stimuleaza vezica biliara si ficatul , ceea ce inseamna ca poate preveni durerile de cap si lentoarea de dupa o noapte lunga de bautura. Pentru rezultate rapide si eficiente, pune cateva picaturi de ulei pe gat.

3. Scade stressul
Data viitoare cand te chinui sa termini un proiect cu cateva ore inainte de deadline, adulmeca ulei de grapefruit. Acest ulei este cunoscut pentru a avea un miros linistitor, care te va face sa simti ca stresul a disparut. Aplicai uleiul la incheieta mainii si gat, pentru o zi relaxant.

4. Curata parul
Adauga cateva picaturi de ulei in sampon sau balsam pentru a spori volumul si stralucirea in timp ce indepartezi grasimea si murdaria.

5. Este energizant
Arunca cafeina si incepe prin a mirosi ulei de grapefruit. Uleiul esential de grapefruit creste concentrarea mentala prin inhalare si scade, de asemenea, somnolenta, starea de spirit proasta si durerile de cap.