Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Astfel, vei slabi in mod sanatos si fara vreun efort prea mare.

Atunci cand vrei sa slabesti, psihicul este foarte important, asa ca ideal ar fi sa reusesti sa pierzi in greutate fara a simti acest lucru ca pe un chin.

O dieta stricta poate deveni frustranta, asa ca avem cateva sfaturi care te vor ajuta sa ajungi la kilogramele dorite, fara prea mare efort. Trebuie doar sa tii cont de cateva reguli simple.

Bea multa apa

Apa este bautura cea mai recomandata pentru slabire deoarece nu contine calorii sau carbohidrati si are o cantitate foarte mica sau deloc de sodiu comparativ cu alte lichide (sucuri de fructe, bauturi energizante). Astfel, organismul tau nu mai este fortat sa retina apa si sa te baloneze.

Mai mult, chiar te ajuta sa elimini excesul de apa si iti stimuleaza metabolismul. Poti sa adaugi in paharul cu apa si cateva felii de lamaie si frunze de menta pentru si mai multe beneficii.

Fa exercitii 30 de minute in fiecare zi

Orice antrenament care iti creste rata metabolica a inimii te va ajuta sa slabesti. Insa vei arde mai multe calorii daca alegi niste exercitii cardio care iti antreneaza simultan mai multe grupe de muschi.

Ia in considerare urmatoarele trei antrenamente: spinning, cardio kickboxing si boot-camp workout. Vei pierde circa 300 de calorii si iti vei tonifica bratele, picioarele si abdomenul.

Dormi cu 30 de minute mai mult

Fie ca dormi 5 sau 8 ore, 30 de minute in plus te pot energiza: te vor ajuta sa faci alegeri alimentare mai sanatoase (fara sa apelezi la un produs cu mult zahar dimineata, de exempu) si sa rezisti cu brio la sala de fitness.

Un somn odihnitor de 7,8 ore iti stimuleaza metabolismul si iti ofera un tonus muscular mai bun, avand in vedere faptul ca organismul construieste masa musculara in timpul odihnei.

Consuma somon la maza se pranz

Somonul contine nutrimente care cresc tonusul muscular si ofera stralucire pielii (contine vitamina D, B6 B12 si B3, seleniu, fosfor, magneziu).

Are putine calorii, grasimi si nu contine carbohidrati, fiind o sursa foarte buna de proteina. Iar grasimile acestui tip de peste ajuta la imbunatatirea tranzitului intestinal.

Asa ca poti consuma fara griji somon ca o alternativa la carnea rosie.