Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Iaurtul grecesc este mai cremos decat cel obisnuit

Motivul pentru care iaurtul grecesc este mai gros si mai cremos decat iaurtul obisnuit se datoreaza faptului ca zerul este indepartat. Zerul este componenta apoasa laptelui, care ramane dupa ce laptele a fost coagulat. Inlaturarea acestui lichid este ceea ce da iaurtului grecesc consistenta sa mai densa.

Contine mai multe proteine decat iaurtul obisnuit

Iaurtul grecesc este considerat de obicei, o gustare sanatoasa si pentru ca are mai multe proteine decat iaurtul obisnuit. Potrivit studiilor, o portie de 170g de iaurt grecesc are la fel de multe proteine ca 85g de carne, fiind astfel o sursa alternativa de proteine.

In plus, te vei simti satul pentru mai mult timp decat daca ai consuma iaurt obisnuit.

Contine mai putini carbohidrati si zahar

Inlaturarea zerului inseamna mai putini carbohidrati si mai putin zahar. In conformitate cu US News and World Report, iaurtul obisnit are o cantitate dubla de carbohidrati decat iaurtul grecesc. Atentie insa la iaurtul grecesc cu arome, care poate contine zahar si carbohidrati.

Contine mai multe grasimi decat iaurul obisnuit

In timp ce iaurtul grecesc are mai multe proteine si mai putin zahar si carbohidrati decat iaurt normal, are un continut de grasimi mai mare.
O portie de 220g de iaurt obisnuit are cinci grame de grasimi saturate, in timp ce o portie de 200g de iaurt grecesc are 16 grame de grasimi saturate.