Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Pe langa faptul ca este din tara pastelor, a invatat abilitatile de preparare a pastelor in faimoasa scoala culinara Le Cordon Bleu si are mai multe emisiuni.

Si daca acest lucru nu este suficient pentru a te convinge ca Giada este regina pastelor, poate cartea de bucate, Pasta Everyday, care este dedicata exclusiv acestui preparat, o va face.

Si daca vrei sa-ti imbunatatesti modul in care prepari acest fel de mancare, tot ce trebuie sa faci este sa adaugi aceste trei ingrediente, pe care Giada le pune mereu in pastele ei.

Apa in care au fost fierte

"Ar trebui sa adaugati intotdeauna apa in care au fost fierte pastele, cu siguranta", spune Giada, "si asigurati-va ca este apa condimentata foarte bine cu sare, pentru ca, in caz contrar nu are gust".

Pastrati o parte din apa ramasa inainte de a scurge excesul, va fi un amestec sarat, cu amidon, care atunci cand va fi adaugat la paste, va aroma preparatul.

Ulei de masline

"Intotdeauna termin cu ulei de masline extra virgin", spune ea despre al doilea ingredient care trebuie adaugat in paste. Prin pulverizarea uleiului de masline preferat peste paste, se adauga aroma preparatelor culinare.

Parmezan

Si, in sfarsit, ultimul ingredient pe care Giada il foloseste: "Intotdeauna termin cu parmezan proaspat ras". Prin acest ingredient, veti fi siguri ca preparatul va avea un gust divin.

Acestea sunt cele trei produse pe care Giada le foloseste de fiecare date cand prepara paste. "Aceste trei ingrediente le folosesc de fiecare data, indiferent de pastele pe care le fac", insista Giada.

Deci, indiferent de felulul pastelor pe care le prepari, de la spaghete la carbonara sau bolognese, aceste ingrediente iti vor garanta un preparat delicios.