10 Intrebuintari Ale Uleiului De Avocado Pe Care Nu Le Stiai
Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

1. Este perfect pentru praire si coacere, fara sa te ingrijorezi ca se va lipi de tigaie sau va arde rapid.

2. Pentru a reduce nivelul de colesterol, foloseste ulei de avocado in loc de sos pentru salata.

3. Se poate utiliza ca un inlocuitor pentru grasimi, cum ar fi untul, in coacere. Are o aroma usoara care nu va schimba gustul preparatelor.

4. Uleiul este atat de asemanator cu uleiul de masline incat nu se va simti diferenta atunci cand va fi folosit pentru hummus, popcorn pizza, legume la gratar, sau paine.

5. Este foarte hidratant si anti-inflamator, contine clorofila, care oxigeneaza si lumineaza pielea. Pentru o masca naturala, amesteca o jumatate de avocado, o lingura de ulei de avocado, si o lingurita de zahar de nuca de cocos. Se aplica pe piele si se lasa timp de 10-15 minute. Indeparteaza usor cu o carpa calda.

6. Proprietatile hidratante si anti-inflamatorii ajuta la calmarea mancarimii si usturimii cauzate de psoriazis sau eczeme.

7. Se poateutiliza in loc de ulei de nuca de cocos pentru par. Pentru a avea un par hidratat si stralucitor, aplicati o cantitate generoasa de la radacina la varfuri, si spalati-l dupa o ora.

8. Nu ai gasit un demachiant de la care care nu te ustura ochii? Poti folosi ulei de avocado pe un tampon de bumbac. Pe langa faptul ca iti curata machiajul, iti va hidrata si pielea.

9. Datorita continutului sau ridicat de lipide, consumul de ulei de avocado ajuta organismul sa absoarba alte elemente nutritive care ajuta la procesarea carotenoidelor, un antioxidant gasit pe legume si fructe luminoase, cum ar fi rosiile.

10. Uleiul de avocado a fost testat pentru vindecarea ranilor, cu rezultate bune, deoarece creste productia de colagen. Folositi-l pe calcaiele crapate si taieturi minore.