O baza de biscuiti, o crema aromata si fructe delicioase. Ce poti sa-ti doresti mai mult de la un desert?

Tarta Cu Mere Si Afine
Timp total 1 oră

Ingrediente

  • 250g biscuiti digestivi
  • 125g unt, topit
  • 3/4 cana smantana
  • 1 ou
  • 2 linguri de zahar pudra
  • 1 mar
  • 1/3 cana afine congelate

Mod de preparare

1. Se pun biscuitii intr-un chopper si se maruntesc pana se transforma in firimituri fine. Se transfera intr-un castron. Se adauga untul si se amesteca bine.

2. Se pastreaza 2 linguri, iar restul se preseaza pe baza a 4 tavi de placinta, inclusiv pe partile laterale. Se pun in frigider timp de 20 de minute.

3. Se pun smantana, oul si zaharul pudra intr-un castron mic. Se bat bine pana se combina. Se toarna in vasele preparate.

4. Merele se taie in sferturi, se scot samburii si se feliaza subtire. Se aranjeaza feliile de mere si afine peste amestecul de crema. Se presara cu amestecul de biscuiti pus deoparte. Se da la cuptor timp de 25-30 de minute. Se serveste calda.