Perele se potrivesc perfect cu carnea de rata in aceasta salata in stil chinezesc.

Salata De Rata Cu Pere
Timp total 25 minute

Ingrediente

  • 4 buc piept de rata
  • 2 lingurite amestec chinezesc "cinci arome"
  • 2 lingurite miere
  • 2 linguri de otet balsamic
  • 2 pere, felii
  • frunze de salata, sau rucola

Mod de preparare

1. Se fac 6 crestaturi pe pielea piptului de rata si se asezoneaza cu amestec chinezesc "cinci arome".

2. Se prajesc intr-o tigaie la foc mic timp de 6-8 minute pe fiecare parte, pana cand sunt gatite. Se scurge grasimea, apoi se feliaza.

3. Se adauga mierea si otet balsamic in tigaie si se amesteca pentru a se forma un sos.

4. Se pun intr-un bol perele, frunzele de salata si carnea feliata. Se adauga sosul din tigaie si se serveste.