Dupa masa bogata de Craciun, aceasta salata crocanta, cu nuci proaspete este exact ceea ce iti trebuie.
Ingrediente
- 70g frunze de salata, sau rucola
- 5 cicoare, frunze separate
- 1 mar rosu, taiat in felii subtiri
- 75g de nuci, tocate
- 3 linguri de ulei de masline
- 1 lingura de otet
- 2 lingurite de mustar
- 50g parmezan, ras (pe razatoarea mare)
Mod de preparare
1. Se amesteca frunzele de salata si cicoare intr-un bol, impreuna cu merele si nucile. Se amesteca impreuna uleiul de masline, otetul si mustarul. Se asezoneaza dupa gust, apoi se toarna peste salata. Se amesteca bine, apoi se adauga parmezan si se serveste.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!
De la gustări sănătoase la prăjituri păcătoase, avem meniul perfect. Abonează-te și nu-ți va mai fi foame de idei.
Trebuie să fii de acord cu Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile și cu Regulamentul concursului