Impresioneaza-ti familia si prietenii cu acest desert de fructe nemaipomenit.

Prajitura Cu Piersica Si Migdale
Timp total 1 oră și 5 minute

Ingrediente

  • 400g felii de piersici in suc, scurse
  • 150g unt
  • 3/4 cana zahar pudra
  • 3 oua, usor batute
  • 1 1/2 cani faina de migdale (migdale macinate)
  • 1 cana faina
  • 3/4 cana crema de vanilie
  • 3/4 cana de zmeura congelata
  • 1/3 cana fulgi de migdale

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 180C. Se unge o tava. Se pun piersicile pe un platou captusit cu un prosop de hartie.

2. Cu ajutorul unui mixer electric, se bat untul si zaharul pana cand devine palid si pufos. Se adauga ouale, pe rand, amestecand dupa fiecare adaugare. Se adauga faina de migdale, faina si crema de vanilie.

3. Se pune amestecul in tava preparata. Se adauga piersicile si zmeura in partea de sus. Se presara cu migdale. Se da la cuptor timp de 40 de minute sau pana cand partea de sus este de aurie. Se lasa sa se raceasca timp de 15 minute. Se servesc calde, pudrate cu zahar.