O reteta foarte simpla, pentru care nu ai nevoie decat de 4 ingrediente.

Negrese Cu Zmeura Si Alune
Timp total 40 minute

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 cani de ciocolata cu alune
  • 1 cana faina
  • 1 cana de zmeura congelata

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 180C. Se unge o tava si se tapeteaza cu 2 straturi de hartie de copt.

2. Cu ajutorul unui mixer electric, se bat ouale timp de 8-10 minute pana se ingroasa si devine cremos.

3. Intre timp, se pune ciocolata intr-un castron termorezistent, asezat peste o oala de apa fierbinte. Se amesteca ocazional, timp de 4-5 minute sau pana cand incepe sa se topeasca.

4. Se adauga ciocolata peste amestecul de ou. Se bate in continuare timp de 1 minut sau pana cand sunt bine combinate. Se adauga faina. Se amesteca bine. Se adauga zmeura. Se toarna amestecul in tava preparata. Se niveleaza cu o spatula.

5. Se da la cuptor timp de 40 minute sau pana cand partea de sus se intareste. Se lasa sa se raceasca complet. Se servesc taiate in patrate.