Uita de reteta clasica de negresa, aceasta prajitura este dementiala!

Negresa Cu Ciocolata Si Caramel
Timp total 45 minute

Ingrediente

  • 125g unt
  • 200g ciocolata neagra
  • 3/4 cana zahar pudra
  • 3 oua, usor batute
  • 1 cana faina
  • 220g ciocolata cu caramel
  • cacao

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 180C. Se unge o tava si se tapeteaza cu hartie de copt.

2. Se pun untul si ciocolata intr-o cratita la foc mic. Se amesteca timp de 2-3 minute sau pana se combina. Se ia de pe foc. Se adauga zahar. Se lasa sa se raceasca timp de 5 minute.

3. Se amesteca ouale batute si faina. Se toarna amestecul in tava. Se intinde uniform cu o spatula. Se preseaza bucati de ciocolata in amestecul de negrese. Se da la cuptor timp de 25 de minute. Sa lasa sa se raceasca in tava. Se taie si se servesc pudrate cu cacao.