Desi reteta pare una sofisticata, este foarte usor de preparat si dureaza numai 10 minute!

Fondant De Ciocolata
Timp total 10 minute

Ingrediente

  • 4 briose de ciocolata, cumparate de la magazin
  • 165g crema de ciocolata cu alune (cum ar fi Nutella)
  • cacao (optional)
  • 75g alune, prajite, taiate pe jumatate
  • frisca

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200C.

2. Se taie partea de sus de pe fiecare briosa pentru a crea o suprafata plana si se arunca, apoi se taie o alta felie 1cm grosime pentru a utiliza ca un capac.

3. Se utilizeaza o lingurita pentru a face o gaura in centru, apoi se umple cu crema de ciocolata. Se pune capacul si se rastoarna pe o tava tapetata cu hartie de copt, apoi se coace timp de 7 minute sau pana cand s-a incalzit interiorul.

4. Se pudreaza cu cacao si se serveste imediat acoperit cu alunele si frisca.