Acest desert traditional in forma de inima contine si fructul pasiunii pentru un plus de romantism.

Coeur A La Creme Cu Fructul Pasiunii
Timp total 8 ore și 15 minute

Ingrediente

  • 250g mascarpone
  • 300ml smantana
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 60g zahar pudra
  • 4 fructul pasiunii
  • 1 lingura zahar pudra

Mod de preparare

1. Se tapeteaza 6 forme cu folie de plastic. Se combina mascarpone, smantana si vanilia intr-un bol. Se cerne zahar pudra peste. Se amesteca pana cand se combina.

2. Se toarna amestecul in forme si se netezeste suprafata cu dosul unei linguri. Se acopera suprafata cu folie. Se aseazaformele pe o tava. Se baga la frigider timp de cel putin 8 ore sau peste noapte.

3. Pentru a servi, se rastoarna pe platouri de servire. Se combina pulpa frctului pasiunii si zahar pudra. Se serveste cu sirop de fructul pasiunii.