Acest popular desert este foarte usor de facut si poti folosi orice aroma vrei.

Cheesecake Cu Fulgi De Ciocolata
Timp total 1 oră și 45 minute

Ingrediente

  • 1 1/2 cani biscuiti graham, faramitati
  • 1/3 cana de zahar
  • 1/3 cana de cacao
  • 1/3 cana de unt, topit
  • 220g crema de branza
  • 400ml lapte condensat
  • 3 oua
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 1 cana fulgi de ciocolata
  • 1 lingurita faina

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 150C. Se amesteca biscuitii cu zahar, unt si cacao. Se preseaza pe baza unei tavi. Se pune deoparte.

2. Se bate crema de branza pana la omogenizare. Se adauga treptat laptele condensat; se bate bine. Se adauga vanilie si oua si se bate la viteza medie pana la omogenizare. Se amesteca 1/3 din fulgii de ciocolata cu 1 lingurita faina (acest lucru le impiedica sa se scufunde in partea de jos a prajiturii). Se adauga in amestecul de branza. Se toarna in crusta. Se presara deasupra cu fulgii de ciocolata ramasi.

3. Se coace la 150C timp de 1 ora. Se opreste cuptorul (nu se deschide usa cuptorului) si se lasa prajitura in cuptor sa se raceasca, timp de inca o ora. Se scoate din cuptor sa se raceasca complet. Se baga la frigider inainte de servire.