Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Datorita proprietatilor antibacteriene si antiinflamatorii, mastile pe baza de scortisoara previn apartitia cosurilor. Daca ai tenul predispus la astfel de probleme, incearca aceste masti acasa.

Miere si scortisoara
Pune intr-un vas o lingura de scortisoara si una de miere. Amesteca bine ingredientele, dupa care aplica masca pe ten si las-o sa actioneze 10-15 minute, dupa care indeparteaz-o cu apa calduta. Repeta procedeul in fiecare zi.

Scortisoara si dovleac
Fierbe 3-4 felii de dovleac, indeparteaza miezul, dupa care pune-l intr-un bol. Adauga doua linguri de pudra de scortisoara si amesteca bine. Intinde masca pe fata si maseaza, dupa care las-o sa actioneze 15 minute. Indeparteaza masca cu apa rece si vei avea o piele stralucitoare.

Scortisoara si iaurt
Daca ai tenul uscat, insa acneic, atunci masca pe baza de scortisoara si iaurt este cel mai bun remediu. Amesteca zece linguri de iaurt cu trei linguri de pudra de scortisoara. Adauga o lingura de miere si amesteca ingredientele. Intinde amestecul pe ten si spala-te cu apa rece dupa 15 minute. Repeta de doua ori pe zi, pentru a obtine rezultate eficiente.

Cafea si scortisoara
Datorita antioxidantilor din scortisoara, masca pe baza de zat de cafea si scortisoara da pielii stralucire, eliminand celulele moarte. Combina o lingura de cafea cu una de scortisoara si o lingura de ulei de migdale. Amesteca bine toate ingredientele, dupa care intinde masca pe fata. Dupa 10 minute, spala cu apa calduta.