Toate femeile vor o cura de slabire rapida, iar daca este si sanatoasa, atunci este perfecta. Cea pe care o propunem mai jos are la baza ceaiul de ghimbir, un adjuvant natural in lupta cu kilogramele in plus. Iata cum trebuie preparat:

Varianta 1:
Pune o felie de radacina de ghimbir la o cana de apa clocotita, dupa care lasa sa infuzeze timp de jumatate de ora. Apoi, bea ceaiul cu inghitituri mici, de cateva ori pe zi cu 20 de minute inainte de fiecare masa.

Varianta 2:
Pune in apa clocotita jumatate de radacina maruntita de ghimbir, 60 g frunze de menta, un praf de nucsoara, dupa care lasa amestecul sa infuzeze timp de jumatate de ora. Apoi, filtreaza si adauga 250 ml suc de lamaie si 80 ml suc de portocale, amesteca foarte bine totul si consuma ceaiul rece.

Varianta 3:
Ceaiul de ghimbir se poate amesteca cu ceai verde sau ceai negru. La aceasta combinatie, adauga o lingura de miere de albine si o felie de lamaie.

In timpul acestei diete nu trebuie sa consumi mai mult de 1.800 de calorii in fiecare zi. De asemenea, trebuie sa renunti la alimente care contin multe calorii, mai ales la prajeli si produse procesate. Nu uita sa faci miscare, cel putin 30 de minute pe zi. In plus, evita consumul de sare in exces.